top of page
Algemene Party info.

Onze Milf sletjes staan er garant voor om u een zeer aangename, sfeervolle, relaxte en geile tijd te bezorgen.
Hou je
NIET van: drukte, duw en trek werk van heren (de haantjes) of een verhouding dames/heren die enkel gebasseerd is op het commerciële, dan ben je hier op het juiste adres.

Aan onze klasse dames zal jij niet kunnen weerstaan, met hun uitdagende charmes, sexy outfits waarbij doorkijk jurkjes, bodystocking, high heels, boots e.d  niet mogen ontbreken, zullen ze snel ook jou gewild doelwit zijn.
De mogelijkheden tot beleving met de sletjes zijn: Tongzoenen, Beffen, Vingeren, Squirten, Bukkake, Pijpen zonder condoom, Intiem met condoom, Cumdump op lichaam of in hun mondjes. Dit zijn enkele van de vele mogelijkheden, andere steeds bespreekbaar met de dame in kwestie.

Lockers, douche, handdoeken en condooms staan steeds ruim ter beschikking, ook voorzien we steeds wat lekkere hapjes en knabbels. Aan de bar zijn diverse drankjes verkrijgbaar en er is een rokersruimte. Op onze locatie is een ruime privé parking.

Voor deelname aan onze 4 uur durende geile feestjes, hebben we een ALL- IN formule.                                                            Single heren 130,- /
Actieve koppels 40,- / Single dames gratis. Deze tarieven zijn niet onderhandelbaar omwille van: uur aankomst of vertrek.

Deelnemen is mogelijk via de knop "INSCHRIJVEN", al is dit niet noodzakelijk. Als er nog plaatsen vrij zijn kan je ook zonder aanmelding deelnemen. Aan heren die zich inschrijven en zonder te annuleren niet komen opdagen
 "NO SHOW HEREN", daar hebben we niets aan. Inschrijvingen stelt ons in staat een goede verhouding DAMES/HEREN te creëren, wat ten gunste is van iedereen. Tussenstanden van aanmeldingen heren / koppels delen we niet, omdat deze steeds wijzigen.

Wil jij een REAL SLUT die ook jou wildste en stoutste fantasieën waarmaakt, aarzel niet en bezoek één van onze feestjes en ondervindt zelf tot wat onze sletjes allemaal in staat zijn. De indruk van beleving die onze milfjes hebben achtergelaten met onze gasten staan ruim te lezen in ons  
"Gastenboek en op Girlsreview.nl". Extra  aandacht besteden we aan heren met drempelvrees zodat ze zich erg snel relaxt voelen, de zogenaamde mannelijke maagden in de wereld van gangbangs of orgies zijn in erg goede handen bij onze dames.

De Milfjes 

bottom of page