top of page

TASTE OF A REAL MILF SLUT.
Vrijdag 13 okt 20u - 24u Diest.

SYLVIE (Cumslut), JOYCE (Squirting slut), LORE (Nympho slut), ELS (Horny slut) en MAYA (Gangbang slut), kijken uit naar het thema feest dat hun op het lijf geschreven staat “ TASTE OF A REAL MILF SLUT”.

Super geile outfits met o.a High Heels, Doorkijk, Stockings, Boots enz, tongzoenen, bukkaké, pijpen zonder condoom, neuken met condoom, squirten, cumdump op lichaam, op kutje en in de mond, ze halen werkelijk alles uit de kast om ook jouw wildste en stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden.

Vol geile verlangens en natte kutjes, kijken ze er naar uit om te mogen genieten van al het lekkere zaad, en ……. Ja ja, ook het jouwe willen ze en dat mag zeker niet ontbreken die avond, want hoeveels te meer zaad, zoveels te meer vreugde.

Verzeker je van een plaats op deze niet te missen super geile editie van de “MILFS” en meld je aan voor deelname. Wij reserveren dan alvast voor u lekkere drankjes, hapjes, een locker en …. Natte kutjes.

Party is toegankelijk voor Single heren – Actieve/Cuckold koppels (die meer en meer hun weg naar de Milfs vinden) en single dames.

Geile Kusjes,

Sylvie, Joyce, Lore, Els en Maya

Deelname: dranken - hapjes incl.
Single heren 130,- / Actief koppels 40,- / Single dames gratis

Aanwezig: Lockers / Douche / Handdoeken e.d.

We stellen het ten zeerste op prijs, dat u zich aanmeld voor deelname via onderstaande knop.
Na je het formulier hebt verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail voor je deelname.  

bottom of page